FORUMBİLGİNİ  

Anasayfa Kimler Online Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   FORUMBİLGİNİ > SOHBET-YAŞAM > ÖZEL ZEVK & HOBİLERİNİZ
Google

Nickiniz
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

ÖZEL ZEVK & HOBİLERİNİZ Hayatınızın bir parçası olan uğraşılarınızı bilgi olarak bizlere sunabilirsiniz.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Satranç Oynamak
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
457

Seçenekler Stil
Alt 05.05.09, 13:19   #1
okiyuki
Administrator

okiyuki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgiler
Ettiği Teşekkür: 53
128 Mesajına 148 Kere Teşekkür Edlidi
ÜYE NO: 1457
Itibar
Tecrübe Puanı: 1000
Rep Puani : 159300
Rep: okiyuki has a reputation beyond reputeokiyuki has a reputation beyond reputeokiyuki has a reputation beyond reputeokiyuki has a reputation beyond reputeokiyuki has a reputation beyond reputeokiyuki has a reputation beyond reputeokiyuki has a reputation beyond reputeokiyuki has a reputation beyond reputeokiyuki has a reputation beyond reputeokiyuki has a reputation beyond reputeokiyuki has a reputation beyond repute
Standart Satranç Oynamak

Evet arkadaşlar, Satranç bir nevi strateji ve taktik oyunudur. Kıvrak zeka ve ileri görüş ister. Oynadıkça insana zevk verir hafızayı geliştirir. Oynarken merkezi sağlama almalı ve bunun üzerinden rakip Şah'a güvenliği düşürmeden hamleler üretmek gerekmektedir. ne kadar çok oynanırsa o kadar çok iyi oyuncu olunur.

Çocukluğumda ve gençlik yıllarımda sıklıkla oynadığım bu oyunu şimdi vaktim olmadığı için pek oynayamıyorum.

Ya sizler ? Satranç oynayan ve burada bizimle paylaşımda bulunmak isteyen arkadaşlarımız var mı ?

Alt 30.05.09, 04:08   #2
mehmetcan63
Süper Moderatör

mehmetcan63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgiler
Ettiği Teşekkür: 68
17 Mesajına 17 Kere Teşekkür Edlidi
ÜYE NO: 1942
Itibar
Tecrübe Puanı: 349
Rep Puani : 10100
Rep: mehmetcan63 has a reputation beyond reputemehmetcan63 has a reputation beyond reputemehmetcan63 has a reputation beyond reputemehmetcan63 has a reputation beyond reputemehmetcan63 has a reputation beyond reputemehmetcan63 has a reputation beyond reputemehmetcan63 has a reputation beyond reputemehmetcan63 has a reputation beyond reputemehmetcan63 has a reputation beyond reputemehmetcan63 has a reputation beyond reputemehmetcan63 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Satranç Oynamak

evet ben oynuyorum ancak profesyonel değil .mesela rok vs.. gibi hamleleri hiç bilmiyorum kendi çapımızda idare edecek kdar oynayabiliyorum

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
mehmetcan63 isimli üye cevrimicidir (Online) Bu Kullaniciya Ozel Mesaj Gonder   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil