![]() |
![]() |
| ||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
![]() |
işte arkadaşlar bir ilk yada az duyulmuş
office 2010 full kullanım hakkına sahipsiniz deneme (demo) falan değildir kesinlikle indirin ve link ler karşınızda hadi kolay gelsin bakemoffice 2010 full [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Microsoft Word 2010 - Microsoft Excel 2010 - Microsoft Outlook 2010 - Microsoft PowerPoint 2010 - Microsoft OneNote 2010 - Microsoft Access 2010 - Microsoft InfoPath 2010 - Microsoft Publisher 2010 - Microsoft Project 2010 - Microsoft SharePoint Designer 2010 - Microsoft SharePoint Workspace 2010 - Microsoft Visio 2010 Piyasadaki beta sürümü değildir arkadaşlar orjinal Professional sürümüdür, güvenle indirebilirsiniz Programın toplam boyutu 1,50 Gb dır ISO dosyası olarak sıkıştrılmıştır ISO dosyasını çalıştırmak için DAEMON TOLLS dosyası gerekmektedir İşletim sistemi: 32x 64x ' her ikisi içinde setup dosyası mevcuttur İşletim sistemi: Win XP/Windows Vista/Windows 7 Konu okiyuki tarafından (09.06.10 Saat 18:48 ) değiştirilmiştir.. Sebep: download içindeki indirme linkleri yayınlandı |
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() |
tşk ler paylaşım için fakat dosya 0 kb neden acaba...
KONUŞMAK BİR İHTİYAÇ'SA SUSMAK'TA BİR SANATTIR...! ! ! ![]() Beni Tutma Öyle çok Şey var ki, Şimdi burada anlatmak istemiyorum.. Sen de ince sorularınla Beni incitmesen, iyi olur.. Not: ELVEDA MİCROSOFT WİNDOWS HOŞ GELDİN LİNUX UBUNTU ●●● |
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
![]() |
Arkadaşımız download linklerini listeleyerek "metin belgesi" oluşturmuş.
söz konusu metin belgesindeki download linklerini arkadaşımızın kendi mesaj bölümüne ilave ettim.
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|