![]() |
![]() |
| ||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Acemi Üye
![]() |
EXARadyo : Radyo Dinleme Program 4 Alternativ Tek Link
![]() Gelecegin en iyi müzik dinleme platformu EXARadyo, sizlere muhtesem bir radyo keyfi yasatiyor. EXARadyo, içerisinde birbirinden güzel yüzlerce yerli ve yabanci radyo istasyonu barindirmakta olup sizlere daha hizli baglanti, daha kaliteli ses ve kesintisiz radyo dinleme olanagi saglamaktadir. EXARadyo sayesinde en çok begendiginiz ve devamli dinlemek istediginiz radyolari seçerek kendinize özel favori listesi olusturabilir, istediginiz tüm radyolara tek bir noktadan ulasabilirsiniz. Dinlediginiz radyo istasyonuna ait çalan sarki bilgilerini görebilir ve bu sarki bilgilerini Messenger üzerinden arkadaslariniz ile paylasabilirsiniz. ![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
| MONPAT01 Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
müsevver (30.06.10)
|
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() |
çok güzel bir program ben kullanıyorum...
KONUŞMAK BİR İHTİYAÇ'SA SUSMAK'TA BİR SANATTIR...! ! ! ![]() Beni Tutma Öyle çok Şey var ki, Şimdi burada anlatmak istemiyorum.. Sen de ince sorularınla Beni incitmesen, iyi olur.. Not: ELVEDA MİCROSOFT WİNDOWS HOŞ GELDİN LİNUX UBUNTU ●●● |
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|